Puolukka

Tjaa, mutta maalaisen syyskuu ei olekaan ollut kuin mikä tahansa syyskuu. Osaltaan ollaan orientoiduttu työasioihin mutta harrastuspuolella taas ollaan tehty risöötsiä. Käytännössä tahtoo tarkoittaa, että on tutustuttu erinäisiin autoihin. Kuten esim. Kugaan, CC Passatiin ja Superbiin. Mutta ehkä kaikkein tärkeimpänä on kuitenkin kakkosauto. Kyyllä. Maalaista on taas koijattu ja niinpä sitä ollaan jälleen ns. kahden auton loukussa. Jaa että mikäkö auto? No tämä. Älkää nyt naurako itseänne tärviölle, kun kuvittelette maalaisenrohjakkeen taittelevan itseään tuon kyytiin ja sieltä pois. Se on oikeasti tilava, buahahhahaaaa!!

Minulla on tunne, että saan kuulla tästä vielä joskus lisää. Vähän niin kuin taannoin Fiestan kanssa. Mutta ainakin toistaiseksi aion pitää varani, jotten joudu sellaiseen tilanteeseen kuin Fiestan kanssa taannoin.