Viimeisellä rannalla

Otsikko kertoo toisille toista ja ensimmäisille jotain muuta. Tästä uhkaa tulla hyvää vauhtia pelkkä videoblogi. Onko se hyvä vai paha? Onko se vieläkin pahempaa, onko se Lenin? Oho, löpsähti lyriikan puolelle jo leipätekstissäkin eikä vain otsikossa. Annetaanpa Amberlan olla ja siirrytään asiaan.

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, eikö video kerro sitten sekunnissa jo enemmän kuin kaksikymmentäviisituhatta sanaa? Sekin vielä, että tämä video kuvattiin suurimmaksi osaksi 100 kuvaa sekunnissa. Melkoinen päätalo saa olla se, joka videon muuttaa tekstimuotoon. Tietysti se on pakko, jos se pitää tulostaa, paperille.

Jos on vaikeuksia toistaa videota suoraan selaimessa, lataa se omalle koneellesi. Videon päällä painat hiiren oikeaa nappia (Windowsissa).

Post navigation