On niin vähä

Sehän uhkaa loppua tämäkin vuosi. Samaan tapaan kuin menneetkin vuodet. Ja aina joulukuun lopussa. Tehdäänpä täysin turhanpäiväinen ynnäys.

Tapahtuiko mitään erityistä? Omassa, muiden, tuntemattomien ja tunnettujen elämässä. Nojaa, kai sitä jotain pientä ainakin. Pääsin laillisesti ajamaan kahtasataa, saatiin remontti tehtyä ja aitakin melkein. Autokin vaihtui melkein (josta Volvo tietenkin otti nokkiinsa ja päätyi pajalle odottamaan uutta vuotta). Muilla osa-alueilla tapahtui sitten kaikkea muuta. Enimmäkseen ja tietääkseni.

Pitäskö se tehdä kaikkien sääntöjen ja ennakko-odotusten vastaisesti joku uudenvuodenlupaus? Täysin järjetöntä, ei tietenkään. Haaveilen tietysti kaikista uusista leluista ja Daleista (edelleen) sekä autonvaihdosta. Jossa on nyt menossa special-edition -vaihe. Nimittäin ystävän kanssa tuli semmoinen hassu ajatus, että jos ajettaisiin Volvolla tappiin asti ja vaihdetaan Puolukka johonkin hauskempaan. Esim. automaatti-Civiciin. Mitäs siihen sanotte?

Vuoden vaihtumista odotellessa ja ESC-radiota kuunnellessa tai siitäkin huolimatta, oikein hyvää uutta vuotta!