Suurta

Iso autoOdottelin jonkun aikaa kirjastossa Tekniikan Maailman vapautumista selailtavaksi ja luettavaksi. Tapana on ollut odotellessa kierrellä hyllyvälejä vilkuillen muita lehtiä vähän sillä silmällä, että olisiko mitään mielenkiintoista. Yleensä ei tietenkään ole mutta viime aikoina on jo useammankin kerran katse ja käsi hairahtunut ihan kummallisiin paikkoihin. Pikkuisen on alkanut epäilyttää, että onko tämä vakavaa?

Normaalien mikrobittien ja tietokonelehtien lisäksi olen saanut entistä enemmän sisäistä mielihyvää siitä, kun olen ihan vain selaillut sen kummemmin sisältöön keskittymättä Isoja Asioita. Johtuuko se tästä keski-iästä? Onko se nyt joku kriisin paikka? Pikapalaverin paikka kuitenkin? Minusta on suorastaan käsittämättömän mukavaa selailla Koneviestiä tai muita alan lehtiä, joissa on oikeasti jotain suurta. Harmittaako se nyt, että omaksi alaksi tuli valittua nämä typerät tietokoneet? Tä.Iso traktori

Tämän taudin oireita muuten esiintyy muillakin mieshenkilöillä. Naisista en nyt ole ihan varma. Tosin tunnen kaksi tapausta, jotka hyvinkin voivat olla saman pöpön saastuttamia. Ehkä kolmekin. Tai neljä. Mikähän siinä muuten on, että mitä isompi, sen hienompaa? Ei välttämättä parempi mutta kuitenkin. Kai se johtuu pienen ihmisen pienestä maailmasta. Tai jostain.

 

 

Post navigation

  1 comment for “Suurta

  1. Vimi
    18.12.2012 at 9.21

    Vielähän sä ehdit vaihtaa pienestä suureen, vaikka johonkin Jontikkaan… Kyllä olis komiaa sillä huristella kylänraitilla sen sijaan, että säätäisi i-laitteita kotona piilossa kenenkään näkemättä!

Comments are closed.