Lopun alku

Yritin etsiä internetin maailmasta jotain positiivisia uutisia. Tai juttuja. Virallisen oloisilla sivustoilla ei semmoisia ollut. Masentaahan semmoinen. Sitten on tämä karanteeni ja vasta viikko mennyt. Alkaa vähän hullutukset tulla mieleen, jos toiseenkin. Varsinkin toiseen. Kun ihan vahingossa törmäsin suomalaisen koomikon instagram-tiliin. Siinä huomasin sitten, että maalainen on kaikessa pöljyydessään kuitenkin melko normaali. Tavallinen. Onneksi.

Viikko sitten palasin tourneelta, jossa ajettiin melkein 6000 km. Välillä hiljempaa ja välillä sitten niin kovaa kuin uskalsi. Se oli hauskaa. Paitsi silloin kun piti ehtiä Tanskaan ennen rajojen sulkemista. Volvosta lähti karstat aika iloisesti. Kotokamaralla sain viestin puhelimeen, joka sitten on niin totta.

Elämme lopunaikoja. Hetken. Kunnes taas kaikki unohtuu ja elämme kuten ennen.

Ja loppu on jälleen lähempänä.

Post navigation

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.