0.

On tehty suunnitelmia ja laskelmia. Erinäisiä. Vaihtoehtoreittejä oli kolme ja niistä valittiin sitten se kultainen keskitie. Neljäkin olisi ollut mutta suoraan Saksaan seilaavat paatit tulee aivan järkyn kalliiksi. Eli autolla Turkuun, yölaivalla yli, päivä ajoa Tanskan ja Saksan rajalle, jossa yöpyminen. Sitten heti siitä perille Schalkauhin (mitenköhän tuo taipuu…).

Polttoaineet, laivaliput ja siltamaksut (Tanskassa) tekevät noin 550 euroa. Mutkalippuineen. Siis kun oletetaan, että reissuun lähtee kolme henkilöä + koira + viikon tavarat + cr-v (diesel). Päälle tulevat vielä syömiset ja yöpymiset ja todennäköiset seikkailut paikanpäällä.

Green Card on hankittu ja nyt vain odotellaan koiran juoksuajan alkamista.

Semmoinen pieni mahdollinen mutka on vielä olemassa: laivalippuja ei voi varata avoimella matkustuspäivällä. Ja tarkkaa matkustuspäivää ei tiedä, koska juoksu ei ala sillä kellonlyömällä, kun sitä eniten odottaisi. Toiseksi puuttuu vielä koiruuden vasta-ainetesti, joka voidaan sattuneesta syystä tehdä vasta 10.1.2008. Vasta-ainetesti tarvitaan, kun koiraa viedään Ruotsiin tai Tanskaan. Testin tulokset saattaa taas viipyä 2-3 viikkoa. Ja helmikuun alkupuolella kuulemma viimeistään juoksu alkaa… Huhhuh. Jänskättää mutta ei vielä liiaksi. Hihi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.